DOKTOR I FILOSOFI

Generelt

Programbeskrivelse

The Doctor of Philosophy (PhD) må være betydelig original forskning. I løpet av graden kandidaten skal videreutvikle sine spesialiserte kunnskaper og har dyp metodisk kapasitet. Avhengig av fagområde, kulminerer grad i en 80.000-ord avhandling. En Doctor of Philosophy er en internasjonalt anerkjent forskning grad og er en vei til en faglig eller forskning karriere.

Hvert fakultet har en Doctor of Philosophy grad.

BOND BUSINESS SCHOOL

INNTAKSKRAV
Søkere krever et minimum første eller øvre andre klasse lavere Honours grad (som tilsvarer minst en karakter punkt gjennomsnitt på 80%), Masters (Honours) grad, Masters av Research grad, og / eller tilsvarende demonstrasjon av forskningskapasitet.

Masters kurs grader normalt ikke tilfredsstiller faglige krav til direkte inntreden i doktorgradsprogram, men en passende ferdig avhandling komponent kan vurderes. Doktorgradsstudenter skal anses som eneste heltid og forventes å studere på campus hele sitt kandidatur.

PROGRAM BESKRIVELSE
The Doctor of Philosophy utvikler uavhengig forskning ferdigheter og evne til å forholde seg en bestemt problemstilling i en bred ramme av kunnskap. Programmet legger stor vekt på uavhengig undersøkelse, en grundig forståelse av domenespesifikk kunnskap, kompetanse i forskningsmetoder og evne til å formidle forskningsresultater.

PROGRAM STRUKTUR
Doktorgradskandidater kan være nødvendig for å fullføre tre forskningsmetodikk fag, inkludert kvalitativ og kvantitativ analyse, i det første året av kandidatur. En bekreftelse av kandidatur prosessen skjer på slutten av det første året av påmelding for å evaluere fremgangen og egnethet til å fortsette i den grad.

Avhandlingen skal være et stort, stort sett originalen, teoretisk eller empirisk undersøkelse av et problem knyttet til studentens store fagområde. Den Bond Business School forventer studentene til å jobbe tett med ansatte og bli utsatt for forskningsvirksomhet av de ansatte og andre studenter. Det ville ikke være uvanlig for student og veileder for å være medforfattere i publikasjoner som følge av studentens avhandling.

Hver student skal overvåkes av minst to behørig kvalifisert vitenskapelig personale. Den Bond Business School er ansvarlig for å godkjenne studentens avhandling forslaget før eksamen prosessen.

PROFESJONELLE RESULTATER
The Doctor of Philosophy vil gi deg de forskning ferdigheter for akademiske yrker i universitetssektoren eller for roller i forskningsintensive organisasjoner.

Avdeling for helsefag og medisin

INNTAKSKRAV
Minimumskravene for dette programmet er et universitet Bachelorgrad med Honours (First Class eller 2A) eller et forskningsprosjekt Mastergrad i en relevant disiplin, med bevis på evnen til å utføre tilsyn forskning; eller en kvalifikasjon eller kombinasjon av kvalifikasjoner anses å være tilsvarende ved fakultetet Forskningsutvalget.

PROGRAM BESKRIVELSE
The Doctor of Philosophy tilgjengelig i Avdeling for helsefag og medisin, er et program for betydelig original forskning. I løpet av graden kandidaten skal videreutvikle sin spisskompetanse i feltet, og bli dyktige med dyp metodisk kapasitet. Avhengig av fagområde, kulminerer grad i en avsluttende skriftlig avhandling. The Doctor of Philosophy er en internasjonalt anerkjent forskning grad og er en vei til en faglig eller forskning karriere.

The Doctor of Philosophy gjør det mulig å foreta tilsyn forskning studier i ett eller flere av de helsevitenskapelige fakultet og medisin forskningsområder og grupper.

Potensielle områder for forskning muligheter inkluderer:

 • ANATOMI
 • Evidensbasert praksis
 • Nutrition & Dietetics
 • genetikk
 • Helse Yrker Utdanning
 • Immunologi
 • Indigenous Helse
 • medisinsk etikk
 • Medisinsk forskning
 • nevrovitenskap
 • Fysiologi / farmakologi
 • Fysioterapi
 • Folkehelse
 • Sport og Exercise Science
 • Sports Management
 • Stamceller
 • Urologi

Bond University Research studentene har tilgang til spisskompetanse hos våre internasjonalt publiserte akademikere samt state-of-the-art fasiliteter.

INFORMASJON TIL potensielle studenter
Før søker å søke, må potensielle doktorgradsstudenter søke kontakt med en potensiell veileder. Søknader vil kun bli vurdert for opptak der en veileder er tilgjengelig. Den foreslåtte forskningen må passe innenfor fakultetets strategiske forsknings plan og innenfor et område på fakultetet ekspertise. Når en potensiell veileder er hentet, er følgende informasjon nødvendig for søknader som skal vurderes:

 • En detaljert avhandling forslaget.
 • Universitetet akademiske transkripsjoner for alle studier til dags dato (fagvis). Hvis det ikke allerede på engelsk, må disse dokumentene oversettes og sertifisert av sette kroppen.
 • Universitetet Karakterskalaen hvis aktuelt - kan karakterskalaen bli funnet på baksiden av universitetet karakterutskrift.
 • En Certificate of Completion (Grad / Diploma) er nødvendig hvis transkripsjon ikke indikerer at graden er tildelt / overdratt. Både sertifiserte oversatt og uoversatt kopier av både vitnemål og ferdigattest gis.
 • En CV detaljering tidligere arbeid og studier historie.
 • To skriftlige referanser som skal dekke kandidatens egenskaper, viktige personlige egenskaper og evner (minimum en ekstern referanse unntatt Bond University vil være nødvendig).
 • Internasjonale studenter tidligere instruert i et annet språk enn engelsk er pålagt å sende sertifiserte oversatte og uoversatt kopier av både vitnemål og kursbevis.
 • Søkere som tidligere studie ble ikke gjennomført i et av de landene som er oppført der engelsk er ansett som en første språk, må gi dokumentert bevis på det nødvendige nivået for ferdigheter i det engelske språket.
 • Et forslag til statsbudsjett for alle forsknings forsyninger. Et budsjett mal er tilgjengelig ved å sende hsmresearch@bond.edu.au

PROFESJONELLE RESULTATER
The Doctor of Philosophy gir deg forskningskompetanse samt overførbare ferdigheter som vil forberede deg for både faglige og utøvende karriere i akademia, forskning og industri.

Nyutdannede på dette nivået vil ha ekspert, spesialiserte kognitive, tekniske og forskning ferdigheter i en disiplin område til selvstendig og systematisk generere opprinnelige kunnskap og forståelse for å gjøre et betydelig bidrag til en disiplin eller et område av faglig praksis.

JURIDISK FAKULTET

INNTAKSKRAV
Søkere må ha en Master of Laws grad, eller en Bachelor of Laws eller Juris Doctor grad med en Honours gjennomsnitt på minst 75 prosent, eller et tilsvarende karakter andre steder.

Opptak er på grunnlag av en godkjent prosjektskisse og tilgjengelighet av egnet tilsyn. I tillegg til ovennevnte krav, må kandidatene for ph.d.-graden tilfredsstille Dean at de har de faglige, forskning og skriveferdigheter for å produsere en større avhandling som representerer et vesentlig bidrag til utstillingen, kunnskap eller forståelse av fagområdet bekymret.

PROGRAM STRUKTUR
The Doctor of Philosophy program er et forskningsprosjekt høyere grad tildeles for en betydelig avhandling, eller for publiserte artikler, er at et betydelig bidrag til kunnskap eller forståelse av en del av loven. Ph.d. viser kapasiteten til studenten å gjennomføre selvstendig forskning på riktig nivå. PhD-kandidater er pålagt å sende til ekstern undersøkelse skriftlig forskning avhandling på mellom 70.000 og 100.000 ord.

DET SOCIETY & DESIGN

INNTAKSKRAV
Minstekravet for opptak er:

 • En fire år (åtte semestre) honours degree - First Class eller 2A; eller
 • En forsknings mastergrad; eller
 • En kvalifisering eller kombinasjon av kvalifikasjoner anses å være tilsvarende de ovennevnte ved høyere grader av Forskningsutvalget

Kandidater som har gjennomført mer enn ni måneder med en mastergrad ved forskning, og som oppfyller kravene til opptak til PhD kandidatur kan søke om å bli tatt opp til bekreftet PhD kandidatur. I vellykkede tilfeller vil PhD kandidatur anses å ha begynt på tidspunktet for oppstart av forskning mastergrad.

Potensielle kandidater for hvem engelsk ikke er et første språk må kunne demonstrere ferdigheter i engelsk som er spesifisert av universitetets engelsk språkkrav.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Les mer

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Minimér