Doctor of Philosophy

Kursoversikt

The Doctor of Philosophy (PhD) er et komplett, frittstående grad som er en internasjonalt anerkjent doktorgrad. Det er designet for studenter å utvikle avanserte ferdigheter i å utføre selvstendig og vedvarende forskning. Oppgaven skal demonstrere en kritisk anvendelse av fagkunnskap og foreta et selvstendig bidrag til kunnskap innen forskningsområdet.

Kurset er unikt ved at det blir levert innen Avondale Christian utdanning rammeverk. Studenter av Doctor of Philosophy grad vil utvikle kritisk tenkning ferdigheter, etisk stipend og holdninger som bidrar til personlig og kollektiv engasjement.

Målet med Doctor of Philosophy grad er å veilede elevene selvstendige læringsevne for kontinuerlig faglig utvikling gjennom å anskaffe de nødvendige ferdigheter inkludert overførbare ferdigheter, forskning teknikker og deres anvendelse.

Forskning spesialiseringer kan være innenfor områdene utdanning, kunst, sykepleie, departementet og teologi.

Emnekode kode~~POS=HEADCOMP

5001

kurs Varighet

Tre til fire år på heltid

Studiet modus

On-Campus eller fjernundervisning

Akkreditering

The Doctor of Philosophy grad kurset er selv akkreditert av Avondale College of Higher Education innenfor vilkårene i nivå 10 i den australske kvalifikasjonsrammeverk. Kurset er nasjonalt registrert i høyere utdanning Kvalitet og Standards Agency.

Avondale tilbyr PhD som felles konferert grad med Charles Sturt University, Avondale grader blir holdt i høy aktelse.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
3 - 4 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- $ 15 392 / år for Australia og New Zealand studenter, $ 20 928 for internasjonale studenter
Deadline