close

Filtre

Se resultater

Dersom en ønsker å forfølge en karriere i næringslivet relaterte akademia eller høyt nivå rådgivning for bedrifter, ville man trenge en doktorgrad i Business Administration (DBA). DBA programmer tilbys av handelshøyskoler og forretnings avdelinger ved enkelte universiteter. Tunisia, offisielt Republikken Tunisia, er det minste landet i Nord-Afrika. Det er en Maghreb land grenser til… Les mer

Dersom en ønsker å forfølge en karriere i næringslivet relaterte akademia eller høyt nivå rådgivning for bedrifter, ville man trenge en doktorgrad i Business Administration (DBA). DBA programmer tilbys av handelshøyskoler og forretnings avdelinger ved enkelte universiteter. 

Tunisia, offisielt Republikken Tunisia, er det minste landet i Nord-Afrika. Det er en Maghreb land grenser til Algerie i vest, Libya mot sørøst og Middelhavet i nord og øst. På universitetsnivå i Tunisia den første syklusen av studier i akademiske strømmen er på to år, noe som fører til tildeling av Diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

DBAs i Tunisia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Tunis, Tunisia

The Executive doktorgrad i Business Administration - DBA er et doktorgrads som henvender til ledere og ledere i næringslivet, holder en MBA eller EMBA.

The Executive doktorgrad i Business Administration - DBA er et doktorgrads som henvender til ledere og ledere i næringslivet, holder en MBA eller EMBA. -
DBA
Fulltid
Fransk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre