Filter
DBA
Tunisia Studietype: Alle Pacing: Alle

DBAs i Tunisia 2020

Dersom en ønsker å forfølge en karriere i næringslivet relaterte akademia eller høyt nivå rådgivning for bedrifter, ville man trenge en doktorgrad i Business Administration (DBA). DBA programmer tilbys av handelshøyskoler og forretnings avdelinger ved enkelte universiteter. 

Tunisia, offisielt Republikken Tunisia, er det minste landet i Nord-Afrika. Det er en Maghreb land grenser til Algerie i vest, Libya mot sørøst og Middelhavet i nord og øst. På universitetsnivå i Tunisia den første syklusen av studier i akademiske strømmen er på to år, noe som fører til tildeling av Diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

DBAs i Tunisia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Tunisia
Studietype
Pacing
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

The Executive doktorgrad i Business Administration - DBA er et doktorgrads som henvender til ledere og ledere i næringslivet, holder en MBA eller EMBA. ... [+]

The Executive doktorgrad i Business Administration - DBA er et doktorgrads som henvender til ledere og ledere i næringslivet, holder en MBA eller EMBA. Opplæring skapt av Harvard Business School, er konsern DBA en internasjonal suksess fordi det tillater kandidater å velge forskningstemaer fra de problemer mot sine organisasjoner og augemente forankring direktør DBA til virksomheten.

The Executive DBA programmer lar ledere for å få høy og kraftig forbedre sine karriereutsikter. DBA av avhandlingen finner sted akkurat som en PhD, i form av disiplin, innsats og bidrag til kunnskap. Den Doktorgrad of Businness Admnistration tilsvarer PhD ifølge US Department of Education og National Science Foundation. I motsetning til PhD er rettet mot grunnleggende opplæring i heltidsstudenter, er DBA utviklet for profesjonelle i næringslivet. ... [-]

Tunisia Tunis
September 2020
Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk