Filter
DBA
Oman Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter DBAs i Oman 2019

En Doktorgrad of Business Administration (DBA) er en grad som tilbys av handelshøyskoler og forretnings fakultetene ved enkelte universiteter for å bli forfulgt etter endt høgare utdanning. Dette er veien inn karrierer i avansert business consulting eller akademia.

Høyere utdanning i Oman er gjort i de fem vanligste internasjonale språk nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk blant andre språk. Dette har eliminert problemet med språkbarrierer i disse institusjoner for høyere utdanning blant andre internasjonale studenter.

DBAs i Oman

Les mer Minimér

treff

Management Development Centre International

En doktorgrad i Business Administration (DBA) tilbyr en ny rute til en doktorgradskvalifikasjon. Den er utviklet spesielt for erfarne ledere innen privat, offentlig og tr ... [+]

UK University Doctorate in Business Administration (DBA) lokalt støttet av MDCI

En doktorgrad i Business Administration (DBA) tilbyr en ny rute til en doktorgradskvalifikasjon. Den er utviklet spesielt for erfarne ledere innen privat, offentlig og tredje sektor. I motsetning til en tradisjonell Ph.D., gjør DBA kandidatene til å bidra til kunnskap gjennom "ny anvendelse av teori" i stedet for "utvikling av ny teori". Videre søker DBA å presse fram grensene for profesjonell praksis. Resultatet er en forbedret kapasitet i tanke lederskap for organisasjonsendring, og større beredskap for ledelse og / eller rådgivende roller.

UK og GCC workshops, som dekker essensielle for doktorgradsforskningVurdering ved oppgave, et publiserbart papir, avhandling og muntlig forsvar av avhandlingenAllerede 70 vellykkede kandidater med MDCI GCC / UK-støtteRegistrer din interesse, fagområde og høyeste faglige kvalifikasjon... [-]
Oman Muscat
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk