close

Filtre

Se resultater

DBA eller doktorgrad i Business Administration er post-graduate grader sikte på å gi forskere med viktige verktøy som trengs for elite forretningsrådgivning eller akademiske karrierer. Business studier inkluderer Forskning Design, lederskap i bedrifter, forretninger Theory og mer.Libanon, offisielt den libanesiske republikk, er et land i Øst-Middelhavet. Landet grenser til Syria i nord og ø… Les mer

DBA eller doktorgrad i Business Administration er post-graduate grader sikte på å gi forskere med viktige verktøy som trengs for elite forretningsrådgivning eller akademiske karrierer. Business studier inkluderer Forskning Design, lederskap i bedrifter, forretninger Theory og mer.

Libanon, offisielt den libanesiske republikk, er et land i Øst-Middelhavet. Landet grenser til Syria i nord og øst og Israel i sør.

DBAs i Libanon

Minimér
format_list_bulleted Filtre
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Beirut, Libanon

Den DBA er beregnet for ledere og ledere som ønsker å engasjere seg i en høy-nivå refleksjon mens forfølge sin faglige aktivitet.

Den DBA er beregnet for ledere og ledere som ønsker å engasjere seg i en høy-nivå refleksjon mens forfølge sin faglige aktivitet. -
DBA
Fulltid
3 - 4 år
Fransk
okt. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre