PHDSTUDIES

Deltid DBAs i Forretningsstudier i Tyrkia 2021

Når individualshave fullført utdannet arbeid i bedrift, kan du satse på en doktorgrad i Business Administration. Disse gradene er forskningsbasert med studieemner som vanligvis omfatter forskningsdesign, teori til praksis og organisering ledelse.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

Deltid DBA i Forretningsstudier i Tyrkia

2 Resultater i Forretningsstudier, Tyrkia Filter

University of Northampton DBA - Doktorgrad i Bedriftsøkonomi

Stafford
DBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
48 måneder
Engelsk
Nettstudier

The Doctor of Business Administration (DBA) er en profesjonell forretningsdoktorgrad med samme status som en doktorgrad. Den er designet for seniorpersoner som ønsker å avanse ...

Les mer

Doktorgrad i Bedriftsøkonomi (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort-programmet i samarbeid med

41 North Business School
DBA
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Grenoble Ecole de Management (GEM), Istanbul-Cohort-programmet i samarbeid med 41 North Business School -Istanbul.

Les mer