PHDSTUDIES

Deltid DBAs i Forretningsstudier i Johor Bahru Malaysia 2021

En Doktorgrad of Business Administration er opptjent gjennom et høyt nivå og forskningsbasert faglig program med fokus på den nødvendige kunnskapen som kreves for elite akademiske eller konsulent karrierer. Programmene er ofte sammensatt av virksomheten teori, forskningsdesign og faglig utvikling kurs i tillegg til selvstudium. 

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Hvis du trenger den beste studiemiljø i Asia, melde til høyere utdanning i Malaysia.Dette er et land med rik kultur og store aktiviteter for å forlate deg underholdt og avslappet mens du studerer i landet

Denne vakre sørlige byen er kjent for sin kultur og turisme. Den som er interessert i å studere i en vakker beliggenhet bør gå til Johor Bahru. Denne byen har kjente universiteter som Raffles Universitetet Iskandar og Southern College.

Deltid DBA i Forretningsstudier i Johor Bahru i Malaysia

1 Resultater i Forretningsstudier, Johor Bahru Filter

Executive Doctor of Business Administration

Universal Business Academy
DBA
<
Deltid
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Executive Doctor of Business Administration (EDBA) er et Professional Executive Develop Program for toppledernivå med mastergradskompetanse som søker å utdype forståelsen av k ...

Les mer