Populære kategorier

DBA programmer

Doktorgrad i business administration (DBA) er en videreutdanning som tilbys ved handelshøyskoler og universiteter. DBA-programmet er forskningsbasert og utstyrer kandidaten med de ferdighetene som trengs for å lykkes i en karriere innenfor høye akademiske nivåer og forretningsrådgivning.

Mange universiteter rundt om i verden har DBA programmer. Emnene som studeres i programmene er ofte knyttet til organisasjonsledelse, forskningsdesign, forvandle teori til praksis, publisering og formidling, ect.

Mangfoldet av ulike DBA-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ditt ved å se på de mest populære DBA-programmene oppført nedenfor.

Nye DBA'er

International Business Academy of Switzerland

Doktor I Bedriftsøkonomi

April 16, 2018
Doktorgrad i bedriftsøkonomisk program er rettet mot å produsere studenter som er selvsikker og i stand til å forstå, forstå og gjennomføre relevant forskning relatert til problemer som står overfor virksomhetsorganisasjoner.

University Of Northampton DBA - Doktorgrad I Bedriftsøkonomi

University Of Northampton DBA - Doktorgrad I Bedriftsøkonomi

Mars 12, 2018
Doktorgrad i bedriftsøkonomi (DBA) tilbyr en ny rute til doktorgradskvalifikasjon designet spesielt for erfarne ledere innen privat, offentlig og tredje sektor.

School of Business London

Doktorgrad I Bedriftsøkonomi

Mars 20, 2018
DBA-programmet er opprettet for ledere, bredere, for profesjonelle medarbeider på toppnivå, og veileder deg for å starte karriere som anvendte forskere, konsulenter og eldre bedriftsrolle. Doktor i Business Administration / DBA hurtigspor program gir en utmerket mulighet for søkere med Qualifi nivå 8 Diploma i strategisk ledelse og lederskap kvalifisering for … [+]å få en høyere høyere universitetskvalifikasjon for å forbedre sine karrieremuligheter. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

PhD studier: DBA - Doktorgrad of Business Administration

Doktorgrad i business administration (DBA) er en videreutdanning som tilbys ved handelshøyskoler og universiteter. DBA-programmet er forskningsbasert og utstyrer kandidaten med de ferdighetene som trengs for å lykkes i en karriere innenfor høye akademiske nivåer og forretningsrådgivning.

DBA-programmer består av en kombinasjon av kurs og selvstendig forskning. Kursene kan gjennomføres enten på campus eller nettbasert, avhengig av programmets struktur. Obligatoriske DBA-kurs kan omhandle emner som:

  • Organisasjonsledelse
  • Endring i organisasjoner
  • Kontinuerlig kompetanseutvikling
  • Avansert forskningsteknikk
  • Forskningsdesign
  • Teori til praksis
  • Publisering og formidling

Arbeidskravene i doktorgradsprogrammet i business og administrasjon har mange likheter med programmet for doktorgrad i økonomi og administrasjon, men de to programmene er forskjellig når det kommer til kravene angående den selvstendige forskningen. DBA-kandidatene har som mål å bidra til direkte til moderne forretningsdrift. Ved å bruke teori til reele forretningsmessige problemer bruker DBA studentene sin avhandling til å indtroduserer nye ideer til feltet business og administrasjon.

Kostnadene for DBA-programmene varierer i stor grad fra de forskjellige skolene. Kostnaden for å fullføre en DBA-grad kan også avhenge av plasseringen av universitetet og studiets truktur (f.eks: heltid, deltid eller nettbasert). Det er viktig å ta kontakt med den aktuelle handelshøyskolen for å få en detaljert plan over kotnadene, samt undersøke mulighetene for økonomisk støtte og stipender. Be om mer informasjon direkte fra handelshøyskolene ved å bruke skjemaet på programsidene linket nedenunder.

De fleste som søker DBA-prorgrammer har allerede fullført en MBA, MSc, eller en mastergrad innenfor et relevant felt. Noen av universitetene krever også at søkerne har betydelig praktisk erfaring i form av f.eks. ledende stillinger. Kjennskap til strategisk ledelse blir også sett på som en fordel for fremgangsrike søkere til DBA-programmet. I tillegg krever mange av handelshøyskolene at DBA-søkere må fremhvise resultater fra GRE eller GMAT-test, samt IELTS eller TOEFL-test, gjelser studenter med engelsk som andrespråk.

Mange handelshøyskoler tilbyr nettbaserte DBA-programmer, noe som eliminerer behovet for å pendle til campus. Noen skoler tilbyr også deltidsprogrammer, noe som muliggjør kombinasjonen av arbeid og videre studier. Mer informasjon om DBA-programmenes struktur kan du finne her.

Doktorgradsprogrammer i business og administrasjon er tilgjengelig på topp universiteter rundt om i verden, i Storbritannia, USA, Australia, Nederland, Frankrike, Spania, Hong Kong, Tyskland, Kina osv. For å motta mer informasjon kan du kontakte de aktuelle handelshøyskolene direkte.