DBA - doktor i bedriftsøkonomi

Generelt

Programbeskrivelse

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - doktor i bedriftsøkonomi

En doktorgrad er ikke bare en svært høy vitenskapelig prestasjon, og en ofte enda høyere personlig milepæl, men også en smart og bærekraftig investering i en profesjonell fremtid. Med DBA som tilbys av Munich Business School (MBS) i samarbeid med Sheffield Hallam University (SHU), kan elevene øke sine akademiske eller forretningsmessige karrierer i en internasjonal og fleksibel ramme som ikke krever at de stiller profesjonelle karrierer på vent.

DBA - doktor i bedriftsøkonomi på et øyeblikk

PROGRAM START

oktober

UNDERVISNINGSSPRÅK

Engelsk

VARIGHET

48 måneder

FORMAT

Deltid

Studier i utlandet

Internasjonale moduler ved Sheffield Hallam University (SHU)

ADGANG

  • Mastergrad i næringsliv, ledelse eller et beslektet område
  • Fortrinnsvis 5 års ledelseserfaring

SEMESTERAVGIFT

€ 36.000

OFFENTLIGT GODKJENT

Doktor i Business Administration programmet på Munich Business School i samarbeid med Sheffield Hallam University er offisielt godkjent av Bavarian State Department of Science, Research and the Arts.

Om DBA - Doctor of Business Administration

DBA er et forskningsbasert doktorgradspotensial for de som er entusiastiske i å lære og som ønsker å gjøre en forskjell på måten administrasjon og faglig praksis utvikles i sin spesialitet. Å studere for en bedrifts doktorgrad gir deg mulighet til å utvikle evidensbasert forskning og en full doktorgradsavhandling, tilsvarende PhD, mens du fortsetter å forfølge en karriere som senior profesjonell eller leder.

DBA-programmet i Munich Business School og Sheffield Hallam University gir deg muligheten til å diskutere viktige materielle emner som reflekterer forskning og fremskritt innen organisatorisk og næringslivskunnskap. Videre vil du bli guidet gjennom hvert trinn i å utvikle, planlegge og administrere doktorgradsforskningen.

DBA-programmet i Munich Business School er det første og eneste DBA-programmet i Bayern som den bayerske utdanningsdepartementet for utdanning og kultur, naturvitenskap og kunst har offisielt godkjent gjennomføring av studieprogrammer og ledelse av universitetseksamen i henhold til artikkel 86 nr. 1 av BayHSchG (Bavarian University Law).

5 grunner til DBA

  1. Internasjonal grad
    Doktor i Business Administration, DBA, representerer en høyt respektert akademisk grad som kan åpne dører inn i og i den internasjonale næringslivet. Etter vellykket gjennomføring kan DBA-kandidater også bruke tysk tittelen "Dr.".

Høy kvalitet og anerkjennelse
DBA av MBS og SBS er et anerkjent doktorgradsprogram der deltakerne drar nytte av den fremragende kvaliteten på forskning og utdanning på begge universitetene. Fleksibel innstilling
På grunn av sin fleksible innstilling tillater DBA deltakerne å forfølge en doktorgrad uten å måtte sette karrieren på vent. Strukturert program
DBA av MBS og SBS er basert på et svært effektivt modulært system og en programstruktur designet for å lette fremgang og resultater. Sterke partnere
Munich Business School og Sheffield Hallam University er begge internasjonalt anerkjente universiteter som danner et team av sterke og godt forbundne partnere.

DBA - Vår partner Sheffield Hallam University

Munich Business School tilbyr deltid DBA programmet i samarbeid med Sheffield Business School (SBS), en av hovedfakultetene på Sheffield Hallam University (SHU) i Sheffield, Storbritannia. SHU er kjent for sine moderne fasiliteter, dynamisk tilnærming til undervisning og læring og høye nivåer av studentstøtte. Med 34.000 studenter fra over 100 land over hele verden og 3000 ansatte, er det et av Storbritannias største og mest progressive universitet. Dra nytte av den £ 100 millioner som SHU har investert i toppmoderne undervisnings- og læringsfasiliteter med ytterligere £ 70 millioner som skal investeres de neste to årene.

Sheffield Hallam-forskningsprogrammet ble rangert i topp fem av alle britiske moderne universiteter i den nyeste nasjonale forskningsutviklingsrammen (REF) 2014. E-læringssystemet på SHU er en av de mest omfattende og avanserte i landet, og gir tilgang til ressurser og støtte når og hvor du trenger dem. Et ressurspakket læringssenter med utmerkede IT-fasiliteter som er åpne 24 timer i døgnet, hver uke i året.

Sheffield Business School har et nasjonalt og internasjonalt rykte for å levere utdanningsprogrammer for utdanning og faglig ledelse. Med over tretti års erfaring innen forskning og undervisning i næringsliv og ledelse er SBS involvert i et mangfoldig utvalg av ren og anvendt forskning som dekker de fleste forretningsområder og ledelse.

DBA - Deltakerprofil

DBA-programmet i Munich Business School og Sheffield Hallam University er utviklet for ledere og ledere som:

  • oppfylle de akademiske kravene til programmet,
  • kan bidra til klasselæring i programmet og legge til verdi for studentopplevelsen,
  • dra nytte av læringsopplevelsen og bevis på at DBA vil gi verdi til en allerede vellykket karriere,
  • har ledelses- og lederpotensiale, gode mellommenneskelige og kommunikasjonsevner samt høy grad av modenhet og motivasjon.

En integrert del av programmet er kohorten, gruppen studenter som starter programmet på samme tid og deltar i alle studieblokker sammen. Studenter i kohorten engasjerer seg i diskusjoner med hverandre i studieblokkene, lærer fra hverandre. Utenfor studieblokkene kan diskusjonene fortsette, med studenter som deler ideer og erfaringer og støtter hverandre.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades ... Les mer

Munich Business School, is recognized by U-Multirank 2018 as Germany’s best private university of applied sciences in “Business Studies”, received by Trendence Graduate Barometer 2017 excellent grades for internationality and practical relevance and among others, ranked by Trendence Employability Ranking 2016 as 1st amongst all private universities of applied sciences, including all academic subjects across Germany. Minimér