Arbeidsterapeut Doktorgradsprogram

The Rocky Mountain College Occupational Doctorate Programmet er en av de første Montana-baserte arbeidsterapeut doktorgradsprogrammer i staten Montana. Som en post-baccalaureate, opptak nivå profesjonell doktorgrad, kandidatene må fullføre alle kravene til en bachelorgrad før matriculation inn i programmet. Den totale lengden på programmet er 115 kreditt timer, 3,0 år (ni semestre). Læreplanen inneholder to 12-ukers feltarbeidopplevelser og en 16-ukers doktorgradsopplevelse.

Hva er Arbeidsterapi?

Arbeidsterapeuter spør hva som betyr noe for deg? ikke hva er det med deg?

Arbeidsterapeuter og arbeidsterapisassistenter hjelper i sin enkleste måte at folk over hele levetiden deltar i de tingene de ønsker og trenger å gjøre gjennom terapeutisk bruk av hverdagslige aktiviteter (yrker). Vanlige arbeidsterapiintervensjoner inkluderer å hjelpe barn med nedsatt funksjonsevne å delta fullt ut i skolens og sosiale situasjoner, og hjelpe folk å komme seg fra skade for å gjenvinne ferdigheter og gi støtte til eldre voksne som opplever fysiske og kognitive endringer (AOTA.org).

RMC OTD Mission Statement

Rocky Mountain College Doktorgrad i Arbeidsterapi Program forbereder klinikere, lærere, forskere og fremtidige ledere i yrket gjennom engasjert, erfaringsbasert og bevisbasert pedagogisk mulighet til å utvide kunnskap om helsemessige fordeler av yrke og oversette den kunnskapen til ulike terapeutiske innstillinger.

Vi oppnår dette oppdraget ved å vedta våre kjerneverdier:

  1. verdsette tverrfaglige terapeutiske tilnærminger (tråd 1)
  2. omfavner mangfold og samfunnsengasjement (tråd 2)
  3. fremme livslang, bevisbasert læring (tråd 3)
  4. talsmann for den grunnleggende verdien av yrkesbasert, klient-sentrert tjenesteleveranse for å forbedre pasientens helse, trivsel og livskvalitet (tråd 4)

Stiftende programdirektør

Jeg er lidenskapelig om yrket terapi. Jeg har praktisert i både pediatrics og geriatrics i North Carolina, Texas, Kansas og Virginia. I de siste fire årene har jeg vært OT-programdirektør ved James Madison University i Virginia. Etter 30 år er det på tide å komme hjem. Jeg er så glad for å jobbe med Rocky Mountain College å tilby en klinisk doktorgrad i ergoterapi.

Twylla M. Kirchen, Ph.D., OTR / L

RMC OTD Program, grunnlegger
twylla.kirchen@rocky.edu
Curriculum Vitae
540.746.6640

Occupational Therapy Doktorgradsstudiet på Rocky Mountain College er i ferd med å bli akkreditert av Akkreditering Rådet for Yrkesopplæring (ACOTE); 4720 Montgomery Lane; Suite 200; Bethesda, MD 20814-3449; 301-652-2682; www.acoteonline.org. Programresultatdata på Senter for sertifisering i arbeidsterapi (NBCOT) Nasjonal sertifiseringstest for alle skoler er tilgjengelig på NBCOTs nettsted. Rocky Mountain College NBCOT National Certification Exam data vil være tilgjengelig når programmet mottar full ACOTE akkreditering og etter at den første student kohorten sitter for eksamen.

Avgangskrav

Studentene må oppfylle følgende krav for å uteksaminere med en profesjonell grad fra RMC OTD Programmet:

  1. Fullfør alle faglige krav vellykket og være i god stand med kollegiet.
  2. I den utstrekning at slik informasjon blir hentet til kollegiet, viser den nødvendige profesjonalitet, karakter og faglig løfte i dommen.
  3. Tilfredsstillende løse alle økonomiske forpliktelser som skyldes kollegiet.
  4. Demonstrere kompetanse av tekniske standarder.

Det endelige ansvaret for ferdigstillelse av oppgraderingskrav er studentenes og derfor skal hver student bli kjent ikke bare med pensum, men også med akademiske forskrifter.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 år
Pris
12,000 USD
Pris per semester.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato