EDBA

Generelt

Programbeskrivelse

EDBA-programmer fokuserer på forskning som kan brukes direkte på nåværende forretningsspørsmål. EDBA-studenter undersøker problemer eller utfordringer de står overfor i sine næringer og bruker det de lærer å løse problemer i sine organisasjoner.

De er interessert i å bringe disse høyt nivå tenkning ferdigheter og nyoppnådd forskning ferdigheter tilbake på arbeidsplassen.

Hvorfor Rollins EDBA?

Rollins College Er den første AACSB-akkreditert skolen i Florida for å tilby en Executive Doctorate i Business Administration (EDBA). Rollins EDBA-programmet er et profesjonelt doktorgradsprogram designet for ledere som har en MBA eller tilsvarende grad / erfaring. Disse fagfolk ønsker å ta kunnskap, læring og evne til å bidra til organisatorisk suksess til et nivå som er betydelig høyere enn det som tilbys av MBA. Gjennom EDBA-opplevelsen er studenten posisjonert til å være en tanke leder og er differensiert fra andre ledere ved å mestre den avanserte læreplanen og anvendte forskningsferdigheter. Tverrfaglig karakter av programmet kombinerer et avansert nivå generelt ledelsesfokus med muligheten for spesialisering gjennom avhandlingsprosessen.

Få Rollins EDBA Advantage

  • Interaksjoner mellom kohortgruppen er svært stimulerende og givende - alle studenter kommer inn i programmet med et tilsvarende høyt nivå av erfaring, felles mål og motivasjon for faglig og personlig fremgang.
  • Kurset foregår på en formell fredag ​​/ lørdagformat en gang i måneden, slik at det kan fortsette fulltid ansettelse.
  • Toppprofessorer med virkelige erfaringer følger "engasjert stipend" -modellen som fokuserer på temaer i skjæringspunktet mellom teori og moderne forretningspraksis. Klasseseminar er alltid oppmerksom på hvordan læringen kan brukes umiddelbart.
  • Opplevelser i klassen er i små grupper og følger et forenklet dialogformat rundt viktige områder på tvers av forretningsområdet.
  • Forskningsprosjektene er høyt anvendt i naturen og studentene oppfordres til å koble dem til eget firma og næringsliv.
  • Den overordnede opplevelsen gir impuls til karriereutvikling og et springbrett for personlig og profesjonell forandring.
  • Forskningsevnen utviklet er sterkt verdsatt i dagens organisasjoner og er ikke godt behersket av de fleste ledere som ikke har EDBA erfaring.
  • EDBA-studenter tar viktige nye perspektiver, verktøy og metoder tilbake til andre i firmaet deres, og dermed forbedrer det overordnede firmaets suksess.
  • Den sterke båndet mellom studenten og hans / hennes fakultetsrådgiver og samarbeidspartnere kan fremme år med fruktbart forskningssamarbeid.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Minimér
Winter Park

Akkrediteringer

AACSB Accredited