PhD i Norge

Beste studieprogrammer PhDs i Norge 2015/2016

PhD

Norge er det beste valget for studenter fra hele verden for etterutdanning. Norge er et innbydende og framtidsrettet land som tiltrekker seg mange forretningsfolk, turister og studenter. De som velger en doktorgrad i Norge kan nyte alt som dette landet har å tilby, som for eksempel den fantastiske fjordene, dynamiske byer, massevis av utendørsaktiviteter, og vakker natur.

PhD i Norge programmene er gode i kvalitet med høyteknologiske og innovative fasiliteter. Studentene arbeider med en doktorgrad i Norge opplever en utfordrende pensum som vanligvis inkluderer kurs og forskning, mens noen kan også kreve undervisning eller andre ansvarsområder. Nyutdannede av PhD i Norge programmer har fullført en doktoravhandling basert på forskning i et spesialisert område, og bør ha den kompetansen som trengs for selvstendig, kritisk tenkning, analyse og for å gjennomføre kvalitet forskning.

Ta en titt gjennom PhD i Norge programmene nedenfor og ta neste skritt mot din akademiske og profesjonelle mål i dag!

Read more

PhD-programmet

Campus Heltidsstudier 3 år August 2016 Norge Bergen

PhD-programmet ved NHH er et treårig program som starter i august hvert år. Programmet er utviklet for de som søker akademisk forskning og undervisning karrierer i studiet av ... [+]

PhD-programmet

PhD-programmet ved NHH er et treårig program som starter i august hvert år. Programmet er utviklet for de som søker akademisk forskning og undervisning karrierer i studiet av økonomi og administrasjon. Det er rettet spesielt for dem som hovedinteresse er akademisk forskning og undervisning, og de fleste av våre kandidater arbeider i akademiske institusjoner. Residence er nødvendig for de fleste på heltid faglig program varighet.

Det overordnede formålet med programmet er å gi studenten en dypere og utvidet teoretisk og metodisk kunnskap, sammen med opplevelsen av å ha gjennomført en betydelig stykke originalt vitenskapelig arbeid. Den Kreering av PhD i økonomi og administrasjon betyr at kandidaten har oppnådd ekspert kompetanse i et større fagområde. ... [-]